6.6.2013

 

Hako 01

 

Spoločnosť HAKO, a.s., z Liptovského Mikuláša uviedla na trh novinku – inteligentný ovládač a stmievač Touch, ktorý umožňuje stmievanie a rozsvecovanie svietidiel pri rôznych typoch svetelnej záťaže.

 

Hako 03Produkt vyvinula slovinská spoločnosť TEM, pre ktorú je firma HAKO, a.s., výhradným dovozcom a distribútorom na Slovensku. Ovládač možno použiť pri rozličných typoch svietidiel, ako LED, žiarovky, stmievateľné aj nestmievateľné svietidlá. „Jeho inovácia sa odráža aj vo zvýšenej funcionalite a jednoduchosti ovládania. Používateľ môže Touch používať aj bez potreby hlbokých znalostí v oblasti elektroinštalácií," vysvetľuje Marián Varga, obchodný manažér spoločnosti HAKO, a.s. Príjemným doplnkom výrobku je podfarbenie v podobe pásika, ktorý sa dá nastaviť na deväť rôznych farieb. Vďaka nemu je jednak vypínač viditeľný v tme, jednak vytvára v miestnosti zaujímavý efekt iluminácie, navodzujúcej zakaždým iný druh nálady.

 

Riešenie pre rôzne typy interiéru
Elektroinštalačný materiál od spoločnosti TEM tvoria najmä vypínače a zásuvky so zaujímavým dizajnom a modulárnou kombinovateľnosťou. Ponúkajú moderné riešenie v byte, ale aj v pracovných interiéroch. Pri ich výrobe sa kladie dôraz na estetiku a používateľský komfort. Pritom si možno vyberať z niekoľkých línií. SOFT a LINE ponúkajú modely, ktoré sa ľahko prispôsobia pracovným aj obytným priestorom. Mäkký dizajn dopĺňa široká škála farieb. Pre sériu PURE sú zasa charakteristické prírodné materiály, ako kov, drevo a sklo. Ich dizajn spĺňa aj kritériá vysokého štandardu, vyžarujú jemnosť a čistotu.

 

Hako 05

 

Hako 04Stánok spoločnosti HAKO, a.s., na veľtrhu Coneco 2013.

 

pripravila: Anna Salvová
foto: HAKO, a.s., redakcia

 

 

 

 

 

Pin It