24.7.2014

 

Nové krbové kachle Nordby od firmy Haas+Sohn nastavujú svojou hĺbkou iba 36,5 cm nové kritériá v oblasti štíhlosti. Ich dizajn a high-tech vnútorné vybavenie sú presvedčivé: Kachle Nordby sú vybavené inovatívnou reguláciou vzduchu systémom „Easy Control". Iba jedným regulátorom ovládate externý prívod vzduchu podobne ako uzatvárateľný prívod vzduchu, ktorý medzi jednotlivými vykurovacími fázami zabraňuje úniku tepla z miestnosti komínom. Vďaka „Plus X Award 2014" sa nový model už teraz pýši renomovaným ocenením.

 

haassohn 01

 

Extrémne štíhle kachle potrebujú len málo miesta
S hĺbkou iba 36,5 cm je nový model Nordby z hľadiska štíhlosti takmer neprekonateľný. Vďaka vykurovaciemu výkonu od 3 do 6 kW sa kachle, samozrejme, hodia nielen do obytného priestoru, kde je o niečo tesnejší priestor, ale ich atraktívny vzhľad s výrazným oblúkom z prírodného kameňa „Woodstone" a veľké presklené dvierka zabezpečujú, že výkonné kachle Nordby svojím romantickým vzhľadom upútajú pozornosť v každej miestnosti. Nové charizmatické krbové kachle si možno objednať s boxom na drevo, kam sa dajú uložiť drevené polená až s dĺžkou 33 cm tak, aby boli stále poruke.

 

„Easy Control" – Regulácia a externý prívod vzduchu
Model Nordby je vybavený novým komfortným systémom regulácie vzduchu „Easy Control", ktorý umožňuje pohodlne a bezpečne ovládať všetky tri druhy spaľovania – primárne, sekundárne a terciárne – iba jedným regulátorom. Externý prívod vzduchu sa stará o bezpečnú a bezporuchovú prevádzku, čisté spaľovanie a šetrí náklady – vďaka použitiu externého prívodu vzduchu zostáva vzduch v miestnosti nedotknutý.

 

Uzatvárateľný prívod vzduchu
Atraktívny model krbových kachieľ Nordby je navyše vybavený aj novo vyvinutým uzatvárateľným prívodom vzduchu, použiteľným pri nečinnosti kachieľ. Uzatvorenie prívodu tak zabraňuje tomu, aby ohriaty vzduch po zakúrení neunikol komínom z miestnosti. Týmto vybavením je „extra štíhly romantik" so svojou účinnosťou vyše 80 percent symbolom pre čisté a úsporné vykurovanie novej generácie a súčasne vytvára pocit tepelnej pohody a romantickej atmosféry.

 

Ideálne pre nízkoenergetické domy
So svojím menovitým výkonom od 3 do 6 kW sú kachle Nordby ideálne do nízkoenergetických domov alebo termicky izolovaných stavieb. Spoločnosť Haas+Sohn týmto nasleduje trend doby – predimenzované kachle s výkonom 8 a viac kW už dnes nie sú pre väčšinu domov vhodné.

 

Držiteľ ceny Plus X Award 2014
Vďaka „Plus X Award 2014" sa už dnes model Nordby pýši prestížnym ocenením – a to hneď v štyroch kategóriách: „High Quality", „Design", „Funkčnosť" a „Ekológia". Už po niekoľkýkrát tak boli kachle značky Haas+Sohn vyznamenané týmto ocenením. Viac informácií o Plus X Award nájdete na stránke www.plusxaward.de.

 

zdroj: Haas+Sohn

 

 

 

Pin It