PR článok

27.12.2015

Romantická atmosféra francúzskeho vidieka s vôňou levandule je niečo, o čom snívajú mnohí. Ak sa pohrávate s myšlienkou, že by ste vniesli čaro Provensálska aj k vám domov, neváhajte a splňte si svoj sen.

alpod 01 Nevada

alpod 02   alpod 03

alpod 04   alpod 05

Pre tento štýl je typická biela, smotanová alebo pastelová farba s jemnou patinou, ktoré nájdete v podlahách od výrobcu korkových podláh Wicanders, v kolekciách Vinylcomfort, Artcomfort a Corkcomfort alebo v širokej ponuke trojvrstvových parkiet Solidfloor v kolekciách Life Style alebo Vintage. Unikátny provensálsky štýl môžete nájsť aj v reštauráciách a kaviarňach po celom svete. Korková podlaha Artcomfort WICANDERS je produkt, ktorý sa udržiava veľmi ľahko. Je vysoko trvácny, zároveň príjemne udržuje teplo, je pružný a v neposlednom rade sa vyznačuje vysokou vizuálnou kvalitou, ktorá veľmi verne imituje provensálsky štýl. Materiál Vinylcomfort je jedinečným spojením úžitkových a estetických vlastností vinylu a technických charakteristík korku. Priestoru prepožičiava nezameniteľný dizajn a zároveň dlhú trvácnosť, pričom garantuje ľahkú údržbu podlahy. Je vhodný nielen do komerčných, ale aj obytných priestorov. Toskánsky štýl je charakteristický návratom k prírode, bohatým farebným vyhotovením, tehlovými stenami a rustikálnymi podlahami, ktoré vzbudzujú pocit, že prežili už stáročia. Práve podlahy od Floorexperts dodajú krásu a prirodzenosť vášmu interiéru. Trojvrstvové parkety z kolekcie Dream disponujú dekormi, ktoré vás opantajú svojím prírodným vzhľadom a farebnosťou, ideálnou do toskánsky ladených priestorov. Nájdete medzi nimi napríklad tmavší Dub Aruba alebo parkety Dub Madeira s prirodzeným vzhľadom. Toskánsky štýl sa vyznačuje hlavne využitím kameňa a kolekcia Winflex PROClick v sebe zahŕňa vinylové podlahy imitujúce kameň, mramor alebo dekory evokujúce starú kamennú rímsku cestu.


ALPOD Slovakia s. r. o. sa vo svojich vzorkových predajniach Floorexperts zaoberá predajom a montážou hlavne drevených podláh, ale aj iných druhov podlahovín. Je najväčším distribútorom podláh na báze dreva v juhovýchodnej Európe. Nikde inde nenájdete lepší alebo atraktívnejší výber! Široká ponuka produktov dosahuje vynikajúcu kvalitu, produkovanú najmodernejšou technológiou, a je šetrná k životnému prostrediu.

text a foto: Alpod

 

 

Pin It