27.2.2016

Vo WINFLEX® vinylovej podlahe sú obsiahnuté dve najžiadanejšie vlastnosti podlahových krytín – krása a dlhovekosť. Je neuveriteľne trvácna a zároveň má atraktívny povrch, vzhľad a textúru.

alpod vinyl 01

Starostlivo vybrané drevodekory ožívajú v mnohopočetných modeloch. Dosahujú vysoký stupeň realistického vzhľadu vďaka novinkám v oblasti technológie kopírovania vzhľadu a textúry dreva, ako aj povrchovej úpravy. Vinylové podlahy spájajú krásu a trvácnosť výrobku s jednoduchosťou montáže. Delíme ich do štyroch základných kolekcií, rozdelených vo vzťahu k účelu a odolnosti voči poškodeniu. Kolekcia HOME, hrúbky 2 mm, je určená na použitie do menej namáhaných domácich priestorov. Kolekcia PRO, hrúbky 2,5 mm, je určená do viac namáhaných priestorov, ako sú obchodné priestory, salóny. Kolekcia PRO CLICK je nadstavbou triedy PRO, je dostupná v hrúbke 4,2 mm, so systémom spájania click. Najnovšia kolekcia, ktorá pribudla do rodiny WINFLEX®, je kolekcia pod názvom STAR, v hrúbke 4,3 mm. Je určená pre viac namáhané priestory. Ako napovedá jej názov, vďaka atraktívnym dekórom a prijateľnej cene je predurčená, aby bola obľúbená medzi zákazníkmi. Podlahy WINFLEX® PRO CLICK a STAR je možné pokladať plávajúco, na rovnaký spôsob ako laminát.

alpod vinyl 02

Je WINFLEX® podlaha je vhodná na pokládku do hotelov?
Triedy PRO, PRO CLICK a STAR sú vhodné do veľmi záťažových, namáhaných priestorov, ako sú hotely, salóny, obchody, pohostinstvá, verejné priestory, pivnice...

Znamená to , že je možné strojové čistenie na mokro?
WINFLEX® podlahu je možné čistiť špongiou, vysávačom alebo vlažnou handrou, keďže pravidelné čistenie predlžuje životnosť materiálu. Nesmú sa používať agresívne prostriedky na čistenie.

Aká je záruka na montáž v domácich alebo verejných priestoroch?
Päťročná záruka platí na výrobné chyby, ako aj na predčasné opotrebenie v rámci bežného používania. Záruka je neplatnou v prípade nedodržiavania pokynov na montáž a údržbu.

Je v ponuke len vzhľad imitácie dreva alebo aj imitácie keramiky, kameňa?
Väčšina vinylových podláh má dekor, ktorý imituje drevený povrch. Dôvodom je teplý, prírodný vzhľad v priestoroch, kde montáž dreva nie je možná. Jestvujú však aj dekory s imitáciou kameňa.

Je možné WINFLEX® podlahu montovať bez lepenia?
Triedy PRO CLICK a STAR sú určené na použitie plávajúcim spôsobom montáže, čo znamená, že podlahu lepiť netreba. V prípade, že sa rozhodnete pre montáž plávajúcim spôsobom, pod podlahu odporúčame nedávať žiadnu podložku. Ak si situácia vyžaduje použitie podložky, použite korkovú podložku s hrúbkou 2 mm. Hrubšia a mäkšia podložka byť nesmie, pretože by mohlo dôjsť k rozchádzaniu sa spojov.

alpod vinyl 03

text a foto: Alpod

 

 

Pin It