27.9.2013

 

Značky Hästens a Vi-Spring patria medzi svetovú špičku v oblasti výroby postelí z prírodných materiálov na mieru. Vyše storočná tradícia a zdokonaľovanie know-how sú zárukou kvality. Doprajte si ničím nerušený spánok minimálne ďalších 30 rokov, ktorý vám zaručí posteľ od renomovanej značky, vyrobená podľa individuálnych kritérií každého klienta.

 

Hollex 01

 

Ľudia spia v priemere tretinu svojho života. Predstavte si, že približne 25 rokov strávite v posteli. Spanie je teda rovnako dôležité ako ktorákoľvek iná aktivita počas dňa. Pri nákupe a výbere postele by ste, rovnako ako pri nákupe oblečenia alebo potravín, mali klásť dôraz na určité kvalitatívne parametre. Posteľ vám predsa slúži noc čo noc, a preto je dôležité, aby vám maximálne vyhovovala a bola miestom vašej dokonalej regenerácie a oddychu.

 

Hollex 02

 

Čo sú kontinentálne postele?
Predstavte si, že ležíte na oblaku, ktorý vás jemne nadnáša a prispôsobuje sa tvaru vášho tela tým najkomfortnejším spôsobom. Kontinentálne postele zaručujú vďaka unikátnej ručnej výrobe a remeselnému spracovaniu, prvotriedny luxus a najlepší spánok. Kontinentálna posteľ je investíciou na nadchádzajúcich 30 až 40 rokov, preto je dôležité aby ste si dobre premysleli jej výber a obrátili sa na renomovanú značku s dlhoročnou tradíciou a bohatými skúsenosťami v odbore, ktorá investuje do vývoja. Pretože kúpou kvalitnej postele investujete do svojho zdravia, krásy a vitality.

 

Hollex 03

 

Prečo sú najlepšie pre vás a váš spánok?
Každá jedna kontinentálna posteľ je starostlivo ručne vyrobená na zákazku tak, aby naplnila očakávania a potreby každého klienta. Jedinečnou esenciou kontinentálnych postelí je využitie čisto prírodných materiálov, ktoré pochádzajú z obnoviteľných zdrojov a sú ďalej recyklovateľné – neupravovaný ľan, teplý kašmír, pružné konské vlasy, pevné kokosové vlákno, či ohybný bambus zabezpečia, že vaša posteľ bude dýchať. Rámy sa vyrábajú výlučne z tvrdého a vysoko kvalitného dreva. Matrace sú ručne zošívané ľanovými niťami a niekoľkokrát prešívané, čo zaručuje dlhodobé udržanie tvaru. Navyše, všetky materiály sú hypoalergénne a hygienicky neškodné, čím sa tieto postele stávajú ideálnu voľbu pre alergikov.

 

Hollex 05Nešetria vrstvami
Pokojný spánok zaručujú viaceré elementy. Prírodné látky reagujúce na teplotu vášho tela, vetracie otvory, ktoré odvádzajú vlhkosť a zlepšujú sviežosť alebo hustý výplňový materiál sú garanciou harmónie prírody vo vašej posteli. Ďalšou charakteristickou črtou kontinentálnych postelí je veľký počet vrstiev použitého materiálu (29 až 62). Váha týchto postelí dosahuje pri niektorých typoch až 450 kilogramov. Možno sa vám to zdá zbytočné, no všetko je založené na dlhoročných skúsenostiach a výskumoch spojených so zdravým a pokojným spánkom.

 

Vystavajte si posteľ svojich snov
Ďalšou výhodou kontinentálnych postelí je, že si ju môžete navrhnúť podľa vašich predstáv a potrieb. Na výber máte z rôznych typov matracov, nespočetného množstva typov nožičiek, posteľných čiel a taktiež farebných vyhotovení. Tak, ako je každý z nás individuálnou osobnosťou, rovnako aj posteľ môže byť individuálne navrhnutá, aby vyhovovala všetkým aspektom vášho spánku. Jednám z nich je poloha. Niekto rád spí na chrbte, ďalší zasa na bruchu a iný na boku. Preto je dôležité nájsť si na výber typu a tvrdosti vašej postele čas a otestovať si parametre u renomovaných predajcov. Pre náročnejších klientov prinášajú kontinentálne postele možnosť polohovateľných matracov. Pre absolútne pohodlie máte nekonečný výber nastavení. Je to jednoducho komfort šitý na mieru, a preto sa odvážime povedať, že je to investícia, ktorá sa vám počas života niekoľkonásobne vráti.

 

Hollex 06

 

Údržba
Udržiavanie kontinentálnych postelí je veľmi jednoduché. Vzhľadom na to, že sú vyrobené zo 100-percentne prírodných materiálov, neusádzajú sa v nich žiadne baktérie ani alergény. Posteľ voľne dýcha, a preto je stále „vo forme". Dôležité je však z času na čas (dvakrát do roka) stredný matrac otočiť, aby si udržal svoj tvar.

 

text a foto: Hollex

 

 

 

Pin It