30.11.2013

 

Rakúska spoločnosť SAMINA už niekoľko rokov úspešne rozvíja koncept zdravého spánku a s cieľom priblížiť ho čo najväčšiemu počtu ľudí prichádza aj na slovenský trh. Predajňu otvorili koncom novembra v bratislavskom administratívno-obchodnom komplexe Apollo Business Center II.

 

Peter Gall Samina 01

 

Spoločnosť vyvíja výrobky, ktoré podporujú zdravý, takzvaný bio-energetický spánok . Tento pojem ako prvý použil už pred viac ako 20 rokmi psychológ zaoberajúcim sa spánkom, expert na zdravie a zakladateľ firmy, Günther W. Amann-Jennson. Termín označuje najvyššiu formu telesnej, duchovnej a duševnej regenerácie prostredníctvom spánku.

 

Peter Gall Samina 02Spoločnosť prináša na Slovensko koncept zdravého, takzvaného bio-energetického spánku. Peter Gall Samina 03Zakladateľ firmy, Günther W. Amann-Jennson, sa ako psychológ dlhé roky venuje problematike spánku.

 

Rodinná firma
Spoločnosť ponúka veľmi rôznorodú škálu výrobkov, ktoré spĺňajú všetky podmienky stavebnej biológie, spánkovej medicíny, ortopédie, pohodlia, hygieny a kvality materiálu pre zdravý spánok. Všetko sa vyrába ručne a zo starostlivo vybraných prírodných surovín v sídle firmy Frastanz, uprostred nádhernej krajiny Voralberska. So svojimi súčasnými 55 zamestnancami a distribučnými miestami v Belgicku, Nemecku, Francúzsku, Indii, Taliansku, Kanade, Lotyšsku, Lichtenštajnsku, Rakúsku, Rusku, Švajčiarsku, Turecku a USA, si spoločnosť stále zachováva charakter rodinnej firmy. Teší sa však z veľkého úspechu aj na medzinárodných trhoch. SAMINA má okolo 30 exkluzívnych predajní umiestnených v najlepších lokalitách veľkomiest a ďalších 160 predajných partnerov. Dôraz kladie na nemecky hovoriaci trh s populáciou viac ako 100 miliónov ľudí a na expanziu do Ruska, Turecka a Ázie.

 

Peter Gall Samina 04

Pásku slávnostne prestrihol Günther W. Amann-Jennson (v strede) spolu s Kristínou Rastockou, manažérkou predajne SAMINA, (úplne vľavo) a so sales managerom, Tomášom Soósom (vpravo).

 

pripravila: Anna Salvová
foto: © Peter Gall

 

 

Pin It