29.4.2015

 

Ekologicky šetrná, flexibilná, cenovo a časovo dostupná. To sú atribúty, ktoré v súčasnosti od výstavby domov vyžadujú mnohí zákazníci. Spoločnosť ATRIUM im tieto požiadavky plní. Vytvára „inteligentné" drevostavby vybavené nadčasovými technológiami, o čom svedčí aj výsledok čitateľskej ankety Dom roka 2015, v ktorej získala tretie miesto.

 

atrium 01 vela115

VELA 115

 

Kvalita, funkčnosť, dispozičná variabilnosť aj nadčasovosť. Servis, ktorý ATRIUM ponúka zákazníkom, je veľmi široký. Spoločnosť stavia na vedomostiach a zručnostiach svojich zamestnancov. Preferuje individuálny a komplexný prístup k zákazníkom – konzultácie s architektom, finančné poradenstvo či záručný a pozáručný servis. Cieľom spoločnosti je dosiahnuť výsledok, s ktorým budú samotní zákazníci nadmieru spokojní.

 

atrium 02 nova114

NOVA 114

 

Prečo práve ATRIUM?
Spoločnosť ATRIUM je lídrom v montáži drevodomov na slovenskom i českom trhu. Progresívne technológie výroby a výstavby drevodomu sú odrazom kvality a garantujú zákazníkom zdravé ekologické bývanie. Štandard si spoločnosť udržuje certifikovaným výrobným systémom. Odborná starostlivosť, vynikajúce tepelno-technické parametre stien domov či energetická efektivita vytvárajú zo spoločnosti popredného výrobcu nízkoenergetických drevodomov. Navyše, záujemcovia sa môžu inšpirovať vzorovými domami, a tak si vytvoriť vlastný obraz budúceho domova.Výstavba domu v difúzne otvorenom konštrukčnom systéme, šetrnom voči životnému prostrediu, posúva technologickú kvalitu drevostavieb na európsku špičku. Rýchlosť výstavby do troch mesiacov v ktoromkoľvek ročnom období a dlhodobá garancia ceny potešila už vyše tisíc zákazníkov a môže priniesť radosť aj vám.

 

atrium 03 pegas124

PEGAS 124

 

atrium 04 variant134

VARIANT 134

 

ATRIUM SK si na jar 2015 pripravilo pre zákazníkov akčnú ponuku. Ku každému typu drevodomu Nova 109, Vela 115,Pegas 124 či Variant 134 získate zadarmo klimatickú konštrukciu, skryté kovanie okien, turbokotol a ďalšie výhody. Ponuka platí do júna 2015. Viac sa dozviete na stránke www.atrium-sk.sk.

atrium 00 logo

text a foto: ATRIUM SK

 

 

Pin It