30.11.2015

Predstavte si bývanie v srdci Ružinova. Pár minút od pracoviska, niekoľko desiatok metrov od školy či škôlky, na skok od športu či kultúry. A teraz si k tomu všetkému domyslite obrovský zelený park vo veľkosti jedného futbalového ihriska, ktorý sa rozprestiera presne pod vašim balkónom. Vitajte v CityPark Ružinov, najzelenšej časti Ružinova.

citypark 01

Nekonečno možností na trávenie voľného času
V centre obľúbenej biznis štvrte vyrastie v priebehu najbližších troch rokov moderný komplex troch bytových veží s novým parkom a občianskou vybavenosťou. Vnútroblok troch veží rezidenčného projektu bude spĺňať i tie najnáročnejšie požiadavky svojich obyvateľov, ktorí okrem samotného bytového priestoru hľadajú i čosi navyše. „Naším cieľom je, aby sa rezidenti cítili v priestoroch CityParku príjemne a mali možnosť ‚vypnúť‛ v pokojnom prostredí napriek okolitému ruchu veľkomesta,“ tvrdí developer. Viac ako 7700 m2 zelene poskytne svojim užívateľom nekonečné možnosti trávenia voľného času. V novom parku vyrastú detské a petangové ihrisko, lezecká stena a výbeh pre domácich miláčikov, ktorý bude určený výhradne pre agility aktivity týchto štvornohých obyvateľov CityParku Ružinov. Jednotlivé veže projektu budú disponovať vlastnými spoločenskými priestormi a spoločnými herňami pre deti.

citypark 02

Od hipsterov až po biznismenov
Či už ste biznismen, ktorý hľadá útulný, ale zato luxusný byt v srdci Ružinova, rodina, ktorá túži po komfortnom zázemí s plnou občianskou vybavenosťou, alebo kreatívec, ktorý by najradšej tvoril v inšpiratívnom pohodlí vlastného loftu, v CityParku Ružinov máte možnosť vybrať si zo širokej ponuky. Rezidenčný komplex bude so svojimi 432 bytmi, 117 ateliérmi, loftmi a apartmánmi, 16 obchodnými priestormi a 783 parkovacími miestami spĺňať atribút najväčšieho bytového komplexu v tejto lokalite. K dispozícii sú jedno- až päťizbové byty, dispozične riešené tak, aby svojim obyvateľom poskytli maximálny komfort. Rezidenčný komplex príde na trh i s unikátnou ponukou ateliérov, loftov a apartmánov. Priestory s vysokými stropmi 3,5 a 5 metrov s rozlohou od 26 do 75 m2 kombinujú výhodu kancelárskeho a bytového využitia najmä pre mladých podnikateľov a ľudí z kreatívneho priemyslu. Cenová úroveň projektu je nastavená tak, aby bola dostupná širokej verejnosti.

Spustený predaj veže B
Počas letných mesiacov developer vypredal na 95 percent vežu A, v ktorej je v súčasnosti dostupných už len šesť bytov. V novembri tohto roku odštartoval CityPark Ružinov predaj bytov vo veži B.

O projekte sa dozviete viac na predajnom mieste u výhradného predajcu BOND Reality alebo na www.cityparkruzinov.sk

logo citypark  Metrostav logo web

zdroj: Metrostav

 

 

Pin It