Vybrať dobrého architekta, navrhnúť dokonalý projekt, zvoliť kvalitné materiály, vedieť o najmodernejších technických postupoch pri výstavbe, vybaviť s tým spojenú byrokraciu ohľadom pôdorysov, ...

 

nájsť kvalifikovaných obchodných partnerov, zaistiť spoločné priestory, a napriek tomu všetkému dodržať platobnú disciplínu a ako bonus dostatočne informovať svojich klientov o priebehu výstavby celého projektu – toto všetko musí zvládnuť dobrý developer pri malých aj väčších zákazkách.

 

obyvacky develop

 

Pri výbere spoľahlivého developera, ktorý realizuje nové projekty je dôležitá najmä komunikácia so zákazníkom. Samozrejme aj developerske doterajšie skúsenosti zohrávajú pri výbere hlavnú rolu. Dôležitá je spolupráca s dodávateľmi stavieb a bohaté portfólio a skúsenosti, ktoré sú vytvorené len na základe dlhoročnej práce na trhu.

 

Paseo inovuje

Spoločnosť so zameraním na realizáciu vlastných projektov je na trhu od roku 2013. Úsilie ich práce smeruje k tomu, aby projekty boli výnimočné z hľadiska implementácie najmodernejších technológií.

 

• bývajte zdravo
• majte dostatok času pre svoju rodinu
• vlastnite nízkonákladové bývanie

 

Paseo vytvára spoluprácu a pracuje na rezidenčných projektoch, nebojí sa spolupracovať so správou mesta na rozvoji zelene a parkov. Ak hľadáte niekoho, kto vám pomôže pri realizácii mestského komplexu – výstavba telocvične, plavárne, obchodného centra, promenády či kaviarne – Paseo pozná správnu cestu, ako to vytvoriť.

 

spalna develop

 

Nie len pri veľkých projektoch, ale aj pri výstavbe rodinného domu budú za vami stáť. Prinesú vám do vášho projektu výnimočnosť a jedinečnosť a uskutočnia vám tak sen o vašom bývaní.


Počuli ste o projekte Home4ALL? Predovšetkým je tento projekt určený pre ľudí s nižším príjmom alebo pre menších živnostníkov. Orientácia tohto projektu je predovšetkým na skupinu klientov, ktorí hľadajú alternatívu k predraženým pozemkom a náročnej vlastnej výstavbe rodinného domu.

 

foto develop

 

Hľadáte spoločníka v oblasti stavebníctva a chcete staviť na istotu v oblasti inovácií? Môžete sa s stať partnermi so spoločnosťou PASEO DEVELOP, v prípade ak:


• máte pozemok, ktorého ste väčšinový vlastník
• nemáte dostatočné odborné a praktické skúsenosti a vytvorený tím
• nemáte dostatočný kapitál a možnosť spolupráce s bankami pri financovaní výstavby projektu
• zaujíma vás realizácia developerského projektu pričom sa môžete venovať svojmu povolaniu

 

poklop develop

 

Viac informácií hľadajte na 

logo

 

 

 

 

 

Prečítajte si tiež:

Zelený trend v modernom dizajne

1032x717 g72 IMG 20160311 WA0001

Pin It