thoi banner

 

16. 04. 2018

Na veľtrhu Coneco/Racioenergia sa už tradične odovzdávajú ceny Zlatá plaketa a Zlatý Leonardo za najlepšie produkty a expozície výstavby. Redakcie magazínov SaB a TTB takisto odmenili najinovatívnejší produkt. Chcete vedieť, kto sa stal víťazom o odniesol si krásnu umeleckú skulptúru z dielne talentovanej Sklo art Mgr. Veroniky Rusňákovej?

01

Cenu za najinovatívnejší produkt sme udelili spoločnosti Heluz za akustickú tehlu Heluz AKU KOMPAKT 21 brúsenú. Sošku si prevzal marketingový a obchodný riaditeľ spoločnosti HELUZ, inžinier Petr Stejskal.

Čestné uznanie magazínov SaB a TTB získali aj ďalšie firmy:

Spoločnosť Ekonomické stavby
za uvedenie nového programu Ďakujeme, ktorý je určený pracovníkom štátnej správy, ako aj za architektonické a dispozičné riešenie nového projektu rodinného domu Filip 4.

02

Spoločnosť HT Design za nový rad krbov na drevo Venus, ktoré okrem originálneho stvárnenia ponúkajú široké možnosti umiestnenia v interiéri. Čestné uznanie prevzala Katarína Sulovcová, obchodno-technická manažérka spoločnosti.

03

Spoločnosť Chemolak za ochranný rýchloschnúci lak na kameň. Výrobok sa používa na povrchovú úpravu fasádnych obkladov z prírodného a umelého kameňa, múrov a iných stavebných prvkov z kameňa. Môže sa použiť aj na úpravu betónu a iných nasiakavých silikátových podkladov.

04

Spoločnosť Rehau za okenný systém Geneo Inovent s automatickou ventiláciou, kompatibilnou s riešením Smart Home. Sníma vlhkosť aj obsah kyslíka v miestnosti. Zároveň je jeho súčasťou prachový filter, ktorý bráni vniknutiu malých čiastočiek do interiéru, ako sú zrnká peľu či nečistôt.

05

Spoločnosť Slovaktual za plastové okno Slovaktual Optim s takmer „neviditeľným“ zvarom V-Perfect, ktoré pozdvihuje celkové estetické stvárnenie každého domu a jeho hodnoty sú pri aj pri nižšej stavebnej hĺbke blízke hodnotám okien, určených pre pasívne domy.

06

Spoločnosť Xella za riešenie aplikácie Ytong Statix, ktorá je určená na stanovenie statickej únosnosti muriva na základe zadaných parametrov, ako aj za zakladaciu tvárnicu Ytong Start. Čestné ocenenie prevzal inžinier Róbert Turanský, technický poradca Ytong.

07

text a foto redakcia

 

Pin It