11.5.2016

Prečo by ste sa namáhali, keď to ide aj inak? Či už je to štartovanie, ovládanie alebo údržba, s kosačkou Honda zaručene pocítite rozdiel. Všetky benzínové kosačky Honda IZY sú vybavené telom z oceľového plechu a modernými motormi vlastnej výroby. Zvuk štvortaktu Honda si zamilujete – motory Honda totiž s prehľadom spĺňajú prísne európske hlukové normy.

honda kosacka 01

Prémiové modely kosačiek radu Honda IZY disponujú ovládaním pojazdu Smart Drive®, ktoré umožňuje vysoký komfort riadenia aj pri manévrovaní v členitých a svahovitých záhradách. Kosačky Honda sú vybavené aj ďalšími praktickými technológiami, ktoré vám uľahčia starostlivosť o trávnik. Prečítajte si, ako aj vám môžu dopomôcť ku krásnemu a zdravému trávniku:

honda kosacka 02

  • Nastavenie výšky kosenia: Trávnik by ste mali kosiť vždy maximálne o tretinu. Pri väčšom skrátení sa totiž trávnik výrazne oslabí. Výšku kosenia s kosačkou Honda nastavíte skutočne jednoducho – pri vybraných modeloch aj centrálne prostredníctvom páky.

  • Jednoduché ovládanie: Kosiť by ste mali jeden – dvakrát do týždňa, podľa tempa rastu trávy. Vďaka ergonomickému ovládaniu kosačiek Honda to, našťastie, zvládnete bez námahy. Kosačky Honda sú vďaka svojej nízkej hmotnosti jednoducho manévrovateľné a pri modeloch s pojazdom odpadá potreba kosačku tlačiť, čo oceníte nielen pri stredne veľkých a veľkých trávnikoch.

  • Kvalitný servis: Ak potrebujete pomoc, autorizovaný predajca motorových strojov Honda vo vašom okolí vám vždy rád poradí a postará sa o záručný aj pozáručný servis vašej kosačky. Pravidelne servisovaný stroj sa vám odmení dlhodobou spoľahlivosťou a kvalitným strihom trávnika.

  • Mulčovanie: Pri mulčovaní ostane pokosená tráva na trávniku, kde slúži ako ochrana proti odparovaniu vlahy a zdroj živín. Odkosené kúsky trávy nesmú mať viac ako 3 až 4 mm. O to sa jednoducho postará vaša kosačka Honda vybavená mulčovacou sadou alebo variabilným systémom mulčovania.

honda kosacka 03

Kosenie s kosačkou Honda IZY, to je relax. Presvedčte sa o tom sami u najbližšieho dílera motorových strojov Honda. Ich zoznam nájdete na stránke www.honda.sk.

honda logo

zdroj: Honda

 

 

Pin It