Je to zásluhou sálavých telies, ktoré predstavila spoločnosť Fenix Slovensko, s.r.o. Na nedávnom ročníku Moddom sme s presvedčili o tom, že spoločnosť myslí na individuálne potreby svojich zákazníkov vo všetkých aspektoch. Erik Sloboda, manažér predaja, predstavil ako prvú novinku pokračovateľa úspešného termostatu  TFT. 

 

fenix1

 

Čím sa tento pokračovateľ termostatu TFT líši? Pre model TFT II. je charakteristická predovšetkým nastaviteľnosť vzhľadu. Prostredníctvom vymeniteľných krytov môžete jednoducho prispôsobiť zariadenie akémukoľvek interiéru či povrchu a nechať ho splynúť s okolitým prostredím. O to, aby sa riešenia pre vykurovanie nastávali neželaným rušivým elementom a zároveň spĺňali vysoké estetické nároky, sa postarala firmu Fenix dôkladne. 

 

fenix3

 

Dôkazom sú sálavé panely v podobe zrkadlových plôch či dekoratívnych obrazov so širokou škálou motívov. "Zákazník si môže navoliť vlastný motív. Stačí, aby dodal fotografiu vo vysokej tlačovej kvalite," vysvetľuje Erik Sloboda. Zároveň dodáva, že firma pripravila niekoľko vlastných dizajnov, ktorými je pripravená vyhovieť každému svojmu zákazníkovi. 

 

fenix2

 

Pozrite sa zblízka na to, čo predstavila firma Fenix Slovensko vo svojom stánku. Nezabudnite nás sledovať na našom youtube kanáli, kde prinášame vždy aktuálne informácie z podujatí a akcií, na ktorých naša redakcia nikdy nechýba. 

 

 

 

 

Pin It