3.2.2015

 

Spoločnosť Giacomini Slovakia, s. r. o., výhradný distribútor pre značky Giacomini, Cordivari a ARCA, nám na veľtrhu Aquatherm predstavila hneď niekoľko noviniek, ktoré vám v dome zabezpečia príjemný pocit tepla.

 

K najhorúcejším produktom patrilo podlahové vykurovanie Giacoklima s 25-ročnou zárukou, ktorú spoločnosť ponúka ako jediná na Slovensku. Systém podlahového vykurovania umožňuje používateľovi vďaka nižšej teplote v miestnosti (o približne 2 °C nižšej ako v miestnosti s vykurovacími telesami) a pri zabezpečení rovnakého tepelného pocitu vychutnať pocit lepšieho a prirodzenejšieho tepelného komfortu. Okrem toho predstavila spoločnosť na veľtrhu aj novinku – kotly na biomasu značky ARCA s účinnosťou až do 93 percent. Činnosť zariadenia si mohli záujemcovia preveriť prostredníctvom praktickej ukážky zapojeného kotla na pelety Granola Automatica.

 

giacomini 01Podlahové vykurovanie Giacoklima s 25-ročnou zárukougiacomini 02Kotol na biomasu ARCA s účinnosťou až do 93 percent

 

Zaujali nás však aj dizajnové radiátory značky Cordivari, ktoré vynikajú nielen svojím farebným vyhotovením, ale aj netypickými tvarmi. Sú vyrobené z uhlíkovej ocele, vďaka čomu sú ultraľahké.

 

giacomini 03 giacomini 04

Ultraľahké dizajnové radiátory značky Cordivari

 

zdroj: Giacomini Slovakia

 

 

Pin It