climax panorama

Ak voľný čas najradšej trávite vonku či v záhrade, pergoly, verandy alebo prístrešky budú pre vás správnou voľbou. Ponúknu vám možnosť byť v exteriéri celoročne.

 

Súčasný trh ponúka viacero typov konštrukcií pre príjemné trávenie času vonku. Všetko závisí od konkrétnych preferencií a požiadaviek, v každom prípade je však vhodné zamerať sa na kvalitné výrobky, ktoré sú bezpečné a vydržia vám roky. Spoločnosť Skylux má s takýmito produktami dlhoročné skúsenosti: svojim zákazníkom prináša väčšiu dávku denného svetla už od roku 1954, kedy začala pracovať so sklom a zrkadlami. Dnes sú už na Slovensku dostupné aj pevné a odolné hliníkové konštrukcie terás, pergol alebo veránd tejto pôvodom belgickej značky.

 

Skylux Climalux

 

Novinka pre panoramatický výhľad

Tohtoročnou novinkou je Climalux Horizon s rozpätím až do 6 metrov. Vďaka tomu nemá žiaden stredový stĺp, takže vám nič nebude rušiť panoramatický výhľad z terasy. Jej súčasťou je aj praktický integrovaný odtokový žľab. Poteší aj fanúšikov minimalistického dizajnu, keďže na nej nenájdete žiadne viditeľné skrutky. Climalux Horizon je medzi zákazníkmi žiadaná aj pre priaznivý pomer ceny, kvality a zaujímavého dizajnu.

Kvalitný materiál, ľahká údržba

V ponuke firmy audom si môžete vybrať samonosné konštrukcie pre teplé a studené strechy alebo aj nesamonosné profilové systémy. Pri studenej streche nie sú prerušené tepelné mosty, je preto ideálna pre terasové prístrešky a pergoly. Teplá strecha, naopak, má tepelný most prerušený a je vhodná pre verandy a zimné terasy.

Vo všetkých prípadoch však profily Skylux disponujú štítkom Qualicoat a desaťročnou zárukou. Vyrobené sú z európskeho hliníka s certifikátom CE a rezané na mieru. Ich výhodou je ľahká údržba, široká škála ponúkaných farieb a rýchla a jednoduchá montáž. Bonusom je ich prijateľná cena.

Výhľad bez rušivých stredových stĺpov

„Ak sa rozhodnete siahnuť po studenej streche, k dispozícii je niekoľko variantov podľa požadovanej veľkosti rozpätia, šírky strešnej výplne, sklonu a, samozrejme, dizajnu,“ vysvetľuje Adrián Audi z firmy audom, ktorá je výhradným distribútorom pergol Skylux na Slovensku.

Medzi najobľúbenejšie typy patrí Climalux, cenovo dostupný samonosný hliníkový systém. S ním sa priestor pred domom zmení na terasu snov presne podľa vašich požiadaviek. Výhodou je, že odkvapový a stenový profil sú z jedného kusu. Climalux je ideálnou voľbou v pomere ceny a kvality.

 

skyluc Climalux

 

Climalux Horizon Modern

 

Aj vonku ako doma

Ďalším typom samonosného hliníkového systému pre verandy je Climax Panorama. Táto konštrukcia sa dá použiť pri teplých aj studených strechách a veľkou výhodou je jeho flexibilita. Nakombinujte si ho podľa vlastných predstáv, doplňte obľúbenou farbou a už si len naplno vychutnávajte čas strávený v záhrade. Aj pri Climaxe Panorama je štandardom integrovaný odtok vody. Climax Panorama vás prenesie zo záhrady na dovolenku, keďže prináša maximum voľnosti a priestoru. Z takejto pergoly sa stane obľúbené relaxačné miesto celej rodiny. Rozpätie medzi stĺpmi môže predstavovať až 7 metrov.

 

climax panorama

 

„Zákazníkom, ktorí si zakladajú na najmodernejšom dizajne, odporúčame Climalux Horizon alebo Climacrown,“ pokračuje Adrian Audi.

Climacrown prichádza s dizajnom modernej plochej strechy. Navyše, modulárny veniec bez problémov premení základný systém na unikátnu pergolu so vzhľadom plochej strechy. Možnosť integrovaného LED podsvietenia ešte podčiarkne jej trendový vzhľad.

 

skylux climacrown

 

„Skylux pergoly ponúkajú komplexné riešenia s možnosťou doplniť ich o viaceré prvky ako sú  zabudované svetlá Climaled na diaľkové ovládanie, bezrámový posuvný systém Climaglide s 8 alebo 10 mm kaleným sklom, tieniacu techniku vo forme screenových roliet či strešného tienenia alebo o pevné výplne Windbreak,“ približuje Adrian Audi.

Či sa už rozhodnete pre verandu, pergolu alebo prístrešok, tieto konštrukcie vám ponúknu možnosť tráviť v exteriéri toľko času, koľko si len budete želať. Dážď ani vietor pritom nebudú problémom – jednoducho sa aj vonku budete stále cítiť ako doma.

www.audom.sk

audom logo pozadie

Pin It